آرتروز ستون فقرات ، آرتروز کمر، آرتروز گردن، آرتروز مهره های کمر و گردن
آرتروز ستون فقرات ، آرتروز کمر، آرتروز گردن، آرتروز مهره های کمر و گردن ، آرتروز کمر، آرتروز گردن و آرتروز مهره های کمر و گردن را در این مقاله بررسی می کنیم. مقالات مختلفی در رابطه با آرتروز ستون فقرات ، آرتروز کمر، آرتروز گردن، آرتروز مهره های کمر و گردن در بخش مقالات وب سایت دکتر شریف نجفی منتشر شده است که این مقاله نیز نکات مهمی را در رابطه با آرتروز ستون فقرات ، آرتروز کمر، آرتروز گردن، آرتروز مهره های کمر و گردن بیان می کند.
آرتروز ستون فقرات چیست؟
با افزایش سن ،بمرور میزان آب و محتوای پروتئینی غضروف های بدن کاهش می یابد. این تغییرات موجب ضعیف تر شدن وشکنندگی بیشترمفاصل و سطوح غضروفی خواهد شد (این تغییرات که اغلب با افزایش سن پدید می آیند در اصطلاح علمی دژنراسیون نامیده می شوند).
همانطوریکه می دانید قسمت قابل توجه و مهمی از مهره های ستون فقرات و مفاصل بین مهره ای (فاست ها) از غضروف درست شده است و بهمین دلیل با گذشت زمان در معرض تغییرات دژنراتیو (تغییر محتوای آب و پروتئین و تغییر حالت طبیعی) می باشند. این تغییرات همان حالتیست که به اسم آرتروز (در اصطلاح عامیانه اش) نامیده می شود.
دژنراسیون دیسک را در اصطلاح علمی اسپوندیلوزیس می نامند.
رادیوگرافی ساده ، ام ، آر ، آی و سی تی اسکن می توانند اسپوندیلوز مهره ای را بصورت کاهش فاصله بین مهره های مجاور ، و در موارد پیشرفته بشکل تغییر شکل مهره های درگیر و دفورمه شدن آنها نشان دهند . مراحل زودرس و اولیه ی این تغییرلت در ام، آر، آی بشکل تیره رنگ شدن دیسک مبتلا در مقایسه با دیسک های سالم دیده می شوند.
وقتی دیسک بین مهره ای دچار این تغییرات شد استعداد بیشتری برای فتق و بیرون زدگی پیدا می کند. دژنراسیون دیسک میتواند باعث درد موضعی در محل مبتلا شود و این حالت در هر محلی از ستون فقرات محتمل است.
درگیری دیسک های گردن باعث درد گردن خواهند شد ، دژنراسیون دیسک های ناحیه پشت با دردهای جدار قفسه سینه ، و درگیری دیسک های کمری باعث کمر دردهای آزار دهنده خواهند شد . این حالات در همه ی گروه های سنی می توانند دیده شوند اما در سالمندان شایع ترند . فتق بیشتر دیسک و بیرون زدگی قابل توجه تر آن می تواند علائم و مشکلات پیچیده تری را ایجاد کرده و حتی با دردهای انتشاری به دست یا پاها (دردهای سیاتیکی ) و یا علائم حسی ، حرکتی مثل ضعف در قدرت و و گاه بی اختیاری و عدم کنترل بر ادرار و مدفوع و نیز ناتوانی در راه رفتن و لنگش پاها تظاهر کند.
منبع: سایت دکتر ظهرابی
مقالات مرتبط با مقاله آرتروز ستون فقرات ، آرتروز کمر، آرتروز گردن، آرتروز مهره های کمر و گردن
توصیه می کنیم مقالات مرتبط مفید وب سایت را با کلیک روی لینک های تزریق بوتاکس ، بیماری ام اس ، انحراف انگشت شست پا , فلج اطفال ، ورزش درمانی و توانبخشی بیماران فلج مغزی (cp) ، نوروپاتی دیابتی ، کورتون ، توانبخشی نوروپاتی و نوروپاتی دیابتی ، ورزشهای هوازی ، روشهای درست خانه داری برای بیماران کمردرد ، ورزشهای مناسب برای پای دیابتی ، ورزش و توانبخشی در پیچ خوردگی و آسیب رباط های مچ پا ، فیزیوتراپی چیست ، نوروپاتی ناشی از شیمی درمانی ، درمان، ورزش، فیزیوتراپی و کاردرمانی فلج ارب ، رانندگی و کمردرد ، انواع ورزشهای هوازی ، ورزشهای آسیب عصب پرونئال ، کاربرد تزریق بوتاکس در کودکان فلج مغزی و اسپاسم عضلات ، پیچ خوردگی مچ پا ، تمرینات ورزشی برای کنترل بیماری ام اس ، فیزیوتراپی بعد از جراحی دیسک کمر ، ورزش برای پارکینسون ، تخصص طب فیزیکی و توانبخشی ، ارگونومی ، پیشگیری از کمردرد ، گردن درد ، درد مفاصل و عضلات ، ورزشهای فلج مغزی ، عوارض سرطان ، زونا و دردهای پس از زونا ، واریس ، ورزش برای بیماران دیابتی و بعد از جراحی تعویض مفصل زانو مشاهده نمایید و با دوستان خود به اشتراک بگذارید تا آنها نیز از این مقالات استفاده نمایند.