کشش ستون فقرات، کشش کمر برای دیسک، کشش گردن در فیزیوتراپی
کشش ستون فقرات یا traction یک روش درمانی غیر جراحی برای کاهش فشار به ستون فقرات است. کاهش فشار ستون مهره ای در کوتاه مدت باعث بهبود چسبندگیها، افزایش جریان خون، ترمیم بافتهای آسیب دیده، کاهش فشار به ریشه های عصبی، کاهش درد و در نهایت اصلاح راستای ستون فقرات میگردد، اما اثرات طولانی مدت آن بویژه در ناحیه کمر نامشخص است.
کشش توسط درمانگر با دست و یا بصورت مکانیکی توسط دستگاه اعمال میگردد. کشش ستون فقرات عمدتا در ناحیه گردن و به میزان کمتر در کمر انجام میشود. بعضی از انواع کشش گردن در منزل نیز قابل انجام است.
کشش ستون فقرات در اختلالات مختلف ستون فقرات از جمله بیرون زدگی دیسک، سیاتیک، آرتروز ستون فقرات، گردن درد، سردردهای گردنی، اسپاسم عضلانی، تنگی کانال نخاعی، تحت فشار بودن ریشه های عصبی و … کاربرد دارد.
کشش ستون فقرات برای همه مناسب نیست. مثلا برای کسانیکه دیسک فشار شدید به طناب نخاعی ایجاد کرده، سرطان یا عفونت ستون فقرات، التهاب یا صدمات حاد مهره ها، مشکلات شدید تنفسی و قلبی ……ممنوع است. بنابراین فقط با تجویز پزشک معالج و توسط فیزیوتراپ قابل انجام است.
در صورتی که بیمار به درستی انتخاب شده باشد، کشش ستون فقرات عوارض درازمدت ندارد ولی ممکن است بصورت گذرا درد و اسپاسم عضلانی ایجاد شود.
نقش ستون فقرات یا ستون مهره ها، حمایت از کل بدن، توانایی در خم شدن و چرخیدن در تمام مسیرها، و نیز حمایت از ساختمان های حیاتی بدن مثل اعصاب و نخاع است که در داخل آن قرار دارند.
تعداد جلسات مورد نیاز به نوع و شدت بیماری و وضعیت بالینی هر بیمار بستگی دارد. زمان هر جلسه از ۵ تا ۳۰ دقیقه متغیر است. کشش ستون فقرات معمولا به تنهایی انجام نمی شود بلکه اغلب همراه با سایر درمانهای توانبخشی، ورزشی و فیزیوتراپی استفاده می شود.
مقالات مرتبط با مقاله کشش ستون فقرات یا traction
توصیه می کنیم مقالات مرتبط مفید وب سایت را با کلیک روی لینک های دلایل بروز، علائم و روش های درمان سیاتیک ، روش های پیشگیری و درمان دیسک کمر و گردن ، طب فیزیکی چیست؟ و عوامل ایجاد بیماری تنگی کانال نخاعی چیست؟ مشاهده نمایید و با دوستان خود به اشتراک بگذارید تا آنها نیز از این مقالات، استفاده نمایند.